lördag 26 maj 2012

Tre månaders bloggtorka är kanske över nu.......

Det har som vanligt inte funnits brist på saker att skriva men det har funnits brist på ork och lust att skriva. Nu tänkte jag göra ett försök igen och vi får se hur länge det håller den här gången. Nackdelen med sådana här långa uppehåll är att man nog har tappat sina trogna läsare och man får börja om och kämpa och försöka  lura hit er igen. Hoppas att jag lyckas men förstår er att det kan inte ha varit så kul och komma in och se samma inlägg ligga framme dag ut och dag in.

Det är som sagt mycket som har hänt men det får nog stanna där i dåtiden för annars skulle detta blogginlägg bli så långt så långt och det tror jag inte att ni skulle orka att läsa i alla fall och vissa saker är dessutom av så privat natur att jag i alla fall inte kan skriva om det här. :) Utan jag tycker att vi börjar lite försiktigt med gårdagen.

Lite information först. Jag har haft semester den här veckan och anledningen till det är att jag är en slavisk schlagernörd och insåg att det var lättare att ta semester i stället för att krångla och försöka byta pass med någon annan de tre kvällar som det är schlager. Jag har haft en väldig tur med vädret sol alla dagar men inte har jag tagit vara på det nä då jag har suttit inne och tråkat mig. Men så nu i slutet på veckan så kom jag på att jag kanske skulle göra något kul också, försöka komma ut ur min grotta och se lite människor.

Så fredagen fick bli en "nu ska jag plåga mina medmänniskors"-dag. Jag började med att åka till mitt kära äldsta barnbarn Minéa som idag (lördag) åker med sin mamma till Turkiet. Jag hade sådan tur att jag prickade in mitt besök med att jag kom precis när dom skulle beställa pizza så då slapp jag tänka på maten i alla fall. Det var (jag skäms) ett bra tag sen jag träffade Minéa och hon hade blivit så stor och vilket ordföråd hon hade fått och vad väl hon använde det dessutom jag tror inte hon var tyst många sekunder. :) Dessutom är hon en väldigt busig tjej och sitter inte still många sekunder. Det var så kul att träffa henne och jag lovade mig själv att det inte ska dröja lika länge innan vi träffas igen. Innan jag åkte vidare så var jag barnvakt en liten stund så att Lisen kunde gå ut med Tjabo (Chrille hade åkt till jobbet) vi bänkade oss i soffan och tittade på Emil och innan avsnittet var slut hade jag "lärt" henne att säga Emiiiiiiiiil, förgrymmade unge och det lät så gulligt när hon sa det.
Efte en kram och ett x antal slängkyssar så for jag vidare........


Nu var det dags för min kära kamrat och nästgårdsgranne som skulle få ett besök av mig. Jag var lite sent ute så jag åkte direkt dit och parkerade bilen på gästparkeringen. Vilket kändes lite slappt från min sida eftersom min egen parkering ligger bara några hundra meter bort och det beslutet höll på att bli ett väldigt dumt beslut men allt går ju att lösa visade det sig sen. :)
Väl hemma hos Karin så gjorde jag som jag brukar slog ner min breda röv i en av hennes sköna solstolar på balkongen och andades ut och ett lugn lade sig öve mig.....nu var jag där jag känner mig hemma och trivs så bra. Efter att vi suttit och pratat i mun på varandra ett tag så säger Karin vill du ha lite vin. Äh.....jaha....äh......du jag har bilen med mig blev mitt fåniga svar. Och nu kommer det som är lite roligt med det hela. I stället för att jag tar bilen och kör hem den till mig och sen går tillbaka till Karin så går jag ut och flyttar bilen från gästparkeringen (som jag måste betala för) till Karins parkeringsplats. Sen var det frittfram att dricka vin för att säga nej tack jag kör fanns inte på kartan att jag skulle säga. Resten av kvällen gick i vinet och tjattrets tecken och jag hade en väldigt trevlig fredagskväll.

Framåt småtimmarna började jag min vandring hem lite lätt rund under fötterna och njöt av den ljumma sommarnatten.
När jag väl var hemma och gick och la mig så märkte jag att det måste ha varit någon hemma hos mig och busat. Sängen gungade, så..............

Vem i tusan hade satt medar på min säng????